V - Vegetarisk
🔥 Juicy dansk kylling med doenjang miso, riseddike, ingefær, hvidløg & soya
🔥 Grillet på co2 neutrale kokoskul
🔥 Spicy Goshujang chili dip
🔥 Kimchi-juice ssämjang dressing
🔥 Ris, goshugaru, sesam, koriander & andre koreanske sager
🔥 Sæsonens lokale grønt bla. øko, bio & bæredygtigt fra Kiselgården
🔥 Økologisk tofu, sweet potato & aubergine med doenjang miso, riseddike, ingefær, hvidløg & soya
🔥 Grillet på co2 neutrale kokoskul
🔥 Spicy Goshujang chili dip
🔥 Kimchi-juice ssämjang dressing
🔥 Ris, goshugaru, sesam, koriander & andre koreanske sager
🔥 Sæsonens lokale grønt bla. øko, bio & bæredygtigt fra Kiselgården
Dansk økologisk mel.
Kimchi ag økologisk fermenteret og spicy kål og grønt fra Sørisgaard.
Økologisk koldbrygget Yerba Mate iste med brus.
Økologisk Dansk Kombucha med ingefær.
Session IPA 4,5% 0,33 l.
Ufiltreret frisk hvid naturvin. Mineralsk & velafbalanceret lykke. Lavet udenfor Barcelona på Xarello, Parellada, Macabeu & Garnatxa. 11,5 %.
Krydret Chianti, letdrikkelig og læskende madvin fra Toscana. 99/100 fra Italian Wineguy. 13% 0,75 L.
Absolut underskøn orange naturvin. Yderst drikkevenlig. Aromatisk, frisk friløber.
Den her bliver du vild med. 2024. 10% alc. 0,75 L.