V - Vegetarisk
🔥 Collab. Mikkeller & Mikkel Borg Bjergsø X Fromberg. Retten er lavet i samarbejde
🔥 Pollo en Mole Negro Oaxaqueño
🔥 Mole Negro Sauce. Varme krydderier, nødder, rosiner, chili, chokolade & upcycled stout mask proteinbombe fra Mikkellers Warpigs Brewpub
🔥 Juicy dansk kylling
🔥 Grillet på co2 neutrale kokos grillkul
🔥 Avocado, lime, mango salsa
🔥 Mexicanske ris(Arroz Rojo), koriander, sesam & andre lækkerier
🔥 Sæsonens lokale grønne sager bla. øko, bio & bæredygtige fra Kiselgården
🔥 Collab. Mikkeller & Mikkel Borg Bjergsø X Fromberg. Retten er lavet i samarbejde
🔥 Mole Negro Sauce. Varme krydderier, nødder, rosiner, chili, chokolade & upcycled stout mask proteinbombe fra Mikkellers Warpigs Brewpub
🔥 Bønner, svampe, peberfrugt & sweet potato
🔥 Grillet på co2 neutrale kokos grillkul
🔥 Avocado, lime, mango salsa
🔥 Mexicanske ris(Arroz Rojo), koriander, sesam & andre lækkerier
🔥 Sæsonens lokale grønne sager bla. øko, bio & bæredygtige fra Kiselgården
Vores eget økologiske surdejsbrød. Vi bager hver dag
Kimchi af økologisk fermenteret og spicy kål og grønt fra Kiselgården
Økologisk koldbrygget Yerba Mate iste med brus.
Økologisk Dansk Kombucha med ingefær.
Session IPA 4,5% 0,33 l.
Ufiltreret frisk hvid naturvin. Mineralsk & velafbalanceret lykke. Lavet udenfor Barcelona på Xarello, Parellada, Macabeu & Garnatxa. 11,5 %.
Krydret Chianti, letdrikkelig og læskende madvin fra Toscana. 99/100 fra Italian Wineguy. 13% 0,75 L.
Absolut underskøn orange naturvin. Yderst drikkevenlig. Aromatisk, frisk friløber.
Den her bliver du vild med. 2024. 10% alc. 0,75 L.